Kilpailuhistoria 2015-2025

NICHOLAS SKOG  -  KAKSI SM-HOPEAA P12  4-PELISSÄ KOTKASSA (15-17.8.2020)

12-vuotias Nicholas Skog voitti P12-SM-nelinpeli hopeaa parinsa GT:n Matias Vilhusen kanssa, kultaa vei pari ÅLK Lucas Eriksson/GT Lukas Korsström.  Nicholas ja Matias voittivat semeissä parin JTS:n Oliver Kiljusen/HVS:n Aarne Koskisen 64,62.

Nicholas voitti toisen hopeamitalin SM-mixtyssä parinsa TaTS:n Irina Rissasen kanssa, kultaa vei päri H_V:n Aarne Koskinen/HLK:n Ilona Kanerva.  Nicholas ja Irina voittivat semeissä parin ÅLK:n Lucas ja Aava Erikssonin 62,61.

STELLA REMANDERILLE  - SM-KULTAA NAISTEN 4-PELISSÄ (ULKOKENTILLÄ ) 27.6.2020

15 vuotias Stella Remander teki lohjalaista historiaa voittamalla SM-kultaa nelinpelissä . Onneksi olkoon Suomen mestaruudesta Laura Hietaranta/Stella Remander! Hopeaa parille Ella Tuomela/Sade Scharlin  [2] Hietaranta/Remander - [4] Tuomela/Scharlin 6-1, 3-6, 10-4

2-Pelissä Stella saavutti puolivälieräpaikan

STELLA REMANDER VOITTI SALK-OPENIN RUOTSISSA 1-6.1.2017

Lohjalainen Stella Remander voitti kultaa T12 sarjassa Pohjoismaiden suurimassa junioriturnauksessa Ruotsissa. Ja oli finaalissa ÅLK:n Sade Scharlinin kanssa T12 nelinpelissä.

Lohja-Tenniksen lupaus kukisit loppuottelussa Tanskan 12-v ykköspelaajan Emilie Just-Bomholtin tiukastei kolmessa erässä 75, 67, 61. Stella voitti ensin Ruotisn Hilma Serlinin 61,62 ja Frida Krodelinin 60,63 ja turnauksen parhaimmassa pelissä voitti Ruotsin ykkösen  June Björkin 57,75, 63, seuraavaksi voitti Nora Svenssonin 76,67,62. Stella pystyi voittamaan pelit kun pystyi tsempata loppuun asti. Peli alkoi sujua viime kesällä 2016 paremmin kuin kämmenote muutettiin loivemmaksi.

Nelinpelin finaalissa pari hävisi June Björk/Lise Rinmanin, eli voittivat hopeaa.

VUODEN 2016 TYKKIMÄKI JOUKKUE MENESTYKSET

Tykkimäki joukkuekisa (perustettu 2016) pelataan mini & midi -tasolla joukkueittan. Tykkimäki kisat pelataan myös yksilötasolla sekä mineissä & mideissä, ja on kilpapelaajille ensimmäiset kisat, tällä tavalla saavat pelaajat tuntumaa kilpailumaailmaan.

Tykkimäki MiniMidi Tour joukkuekilpailu (Laajasalossa, Hki)

9.1.2016 - Lauantaina pelattiin Helsingin Laajasalossa Tykkimäki midijoukkuekilpailu. Eli joukkueen pelaajat pelaavat molemmat omat kaksin pelin ja sitten pelaataan nelinpeli.

Kaapo ja Nicholas eteni finaaliin asti:

Kaapo Kaunisto (9v) ja Nicholas Skog (7v) pelasivat yhdessä joukkueessa ja etenivät lohkovoittajina jatkokaavioon. Alkulohkossaa voittivat Hyts joukkueen Tatu ja Veeti Metsolan 2-1 ja GT joukkueen Jan Moedin ja Aleksander Eerolan 2-1. Jatkokaaviossa voittivat BTK joukkueen Arttu Ronkaisen ja Axel Lillen 2-1 ja finalissa joutui taipumaan HLK:n joukkueelle Koskisen veljeksille (Emil ja Anton)  2-1.

Lohjalta osallistui myös toinen joukkue kilpailuun Antti Lahtinen (10v) ja Aapo Kujala (8v), joka sijoittui kakkokseksi lohkossaan.  Antti ja Aapo voittivat GT joukkueen Niklas Korströmin ja Evert Helikosken 2-1 ja hävisivät BTK Arttu Ronkaiselle ja Axel Lillelle 0-3.

Tykkimäki MiniMidi Tour joukkuekilpailu (Espoossa) pronssia Lohjan pojille

12.3.2016- Lauantaina pelattiin Tykkimäki midijoukkuekilpailu Espoon Martinmäessä.. Eli joukkueen pelaajat pelaavat molemmat omat kaksin pelin ja sitten pelaataan nelinpeli.

Kaapo ja Nicholas eteni semeihin asti:

Kaapo Kaunisto (9v) ja Nicholas Skog (7v) pelasivat yhdessä joukkueessa ja etenivät lohkovoittajina jatkokaavioon. Alkulohkossaa voittivat GT joukkueen  2-1 ja EVS joukkueen 2-1. Jatkokaaviossa hävisivät tiukasit 3-4 ratkaisevassa nelurissa Tuusulan tennissuran pelaajille (05 ja 06 -syntyneille pojille).

Lohjalta osallistui myös toinen joukkue kilpailuun Antti Lahtinen (10v) ja Aapo Kujala (8v), joiden peli takkuili vähäsen lukunottamatta viimeistä neluria jossa pelasivat unelmaneluria.